diumenge, 9 de febrer del 2014

Boles de mantega de cacauet i xocolata

 
Aquesta tarda tenia ganes de provar un postre que feia ja dies que tenia en ment: boles de mantega de cacauet amb xocolata! I he de dir que són delicioses!
 
Aquesta recepta es medeix en vasos, depenent de la mida del vas en tindreu més o menys quantitat. Jo he utilitzat vasos de xupito i m'han sortir 17 boles.
 
Ingredients:
  • 1 tassa mantega de cacauet
  • 1/3 tassa de mantega (suavitzada)
  • 1 tassa sucre glass
  • 1'5 tasses cereals d'arròs inflat triturats (mesurar abans de triturar) 
  • 200 gr xocolata per fondre aproximadament
Preparació: 
 
La preparació és molt i molt fàcil. Primer barrejem la matega i la mantega de cacauet. A continuació hi afegim el sucre glass i per últim l'arròs inflat.
 
La massa la deixem reposar a la nevera mentre fonem la xocolata. 
 
Un cop fosa la xocolata fem boles amb la massa i les cobrim amb la xocolata. Espreu a que la xocolata estigui una mica freda per poder cobrir les boles! Sinó la xocolata cau!

Només faltarà decorar-les i devorar-les! 
 
Bon profit! 



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada