dimecres, 5 de febrer del 2014

Piruletes de xocolata






Avui una de ben fàcil perquè feia molts mesos que no escrivia!

Són piruletes de mantega de cacauet i estan boníssimes!!! (Sempre i quan t'encanti la xocolata i el cacauet!)

És tan fàcil com agafar xocolata per fondre i fondre-la amb l'ajuda del microones. Vigileu al fondre la xocolata! Si l'escalfeu massa no funcionarà!

Després aboqueu una mica de xocolata al motlle que vulgueu de manera que quedin les parets del motlle cobertes. En el meu cas he fet servir un motlle de piruletes però també es pot fer fàcilment amb una glaçonera. 

El motlle es posa al congelador una estona per fixar la capa de xocolata. Després es treu i es posa una capa de mantega de cacauet a sobre la xocolata. La mantega de cacauet la podeu trobar feta a qualsevol super o també la podeu fer a casa, és tan fàcil com triturar cacauets i afegir una mica de mantega si ho trobeu massa espès.

Finalment, per sobre la capa de mantega de cacauet, hi tirem una altra capa de xocolata per recobrir les piruletes. Podem posar-hi també decoracions i al congelador altre cop!

Un cop la xocolata està dura ja es pot menjar!! I us puc assegurar que són adictives!!!

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada