dimarts, 11 de novembre del 2014

Cheesecake de Baileys i Toblerone



Bon dia! Feia temps que volia penjar aquesta recepta però s'ha fet esperar!! Ja feia temps que me la demanaven doncs aquí la teniu!

Tot i que jo i la gelatina no ens acabem d'entendre en general és molt fàcil de fer (i sembla que poc a poc me'n vaig sortint millor amb la gelatina). Aquest pastís és fàcil de fer i és un èxit assegurat. Això si, no és apte per aquells que vulgueu fer dieta!

Avui us el presento en forma de petites tassetes individuals, d'aquesta manera és més fàcil de repartir i també triguen molt menys a refredar-se. Espero que us agradi! 

Ingredients (per 10 persones):
  •  114 g de galetes tipus Digestive
  • 57 g de mantega
  • 227 g de crema de formatge tipus Philadelphia
  • 118 ml de licor Baileys
  • 85 g de xocolata tipus Toblerone
  • 85 g de sucre
  • 237 ml de crema de llet
  • 3/4 de sobre de gelatina
  • Aigua per fondre la gelatina
Preparació: 

Abans de començar us recomano tenir tots els ingredients preparats i apunt abans de barrejar-los. Sobretot en el cas del Toblerone i les galetes que s'han de triturar.

Comencem preparant la base del pastís. Triturem les galetes ben triturades (a mà o amb l'ajuda d'una trituradora). Hi barregem la mantega fosa. En aquest cas és bo que estigui molt fosa, per tan us recomano posar-la al microones. Un cop barrejat premem la barreja al fons del motlle perquè quedi una fina capa de galetes. Podeu fer servir qualsevol tipus de motlle, fins i tot motlles individuals, però tingueu en compte que com més gros el motlle més tardarà a refredar-se.

A continuació comencem amb la massa. En un bol barregem la crema de formatge amb el sucre i el Baileys fins a que tingui una textura cremosa.

En un bol a part batem la crema de llet fins a que quedi muntada.

Paral·leament, en un altre bol barregem la gelatina amb aigua per deixar-la apunt. Per fer això seguiu les instruccions de la gelatina, perquè pot variar un xic depenent de la marca. 

Tot seguit afegim la gelatina a la barreja de formatge. A continuació hi afegim la crema de llet muntada i el Toblerone triturat i barregem bé fins a tenir una massa homogènia.

Aboquem la barreja sobre la base de galeta i ho deixem refredar tot unes 3 hores com a mínim.

Podem decorar-ho amb unes figures fetes amb xocolata fosa o bé cobrir-ho amb una capa de xocolata amb pols.

I ja està! És així de fàcil!

Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada