És castanyada! És temps de... panallets!!!
La veritat és que no sóc massa fan d'aquests dolços. En general la massa se'm fa massa pesada. Per això intento fer-me'ls al meu gust!
Aquí teniu els panallets amb massa de moniato que he fet aquest any! Espero que us agradin!
Ingredients:
- 400 gr. de farina d'ametlla
- 300 gr. de sucre
- 1 ou
- 150 gr. de moniato cuit
- Pinyons, coco rallat, cacau en pols i ametlla picada
Preparació:
Primer de tot bullim el moniato i el coem. Un cop cuit el triturem perquè quedi com una crema.
Hi afegim la farina d'ametlla i el sucre i barregem.
Per últim afegim l'ou i barregem fins que quedi una massa homogènia. Deixem reposar a la never com a mínim 2 hores.
Un cop reposat anirem agafant mica a mica la massa tot fent boletes. Decorarem les boletes al gust: amb pinyons, amb ametlles, amb coco ratllat o barrejant cacau en pols a la massa.
Per últim pintarem els panallets amb una mica d'ou i els posarem al forn a 200 graus entre 4 i 10 minuts (fins que estiguin dauradets).
I un cop freds ja es poden menjar!
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada